Over ons

Industrior specialiseert zich in het maken van industriële meubels tegen een betaalbare prijs. Onze stoelen, tafels en banken worden door vakmannen ontwikkeld, waarbij de beste materialen worden gebruikt.

Zo worden de bladen van onze tafels gesneden uit boomstammen die bij ons binnenkomen. Hierdoor hebben we niet alleen de mogelijkheid de tafel exact te maken zoals wij willen, maar is ook elk blad uniek. Op deze manier zal jouw tafelblad altijd een unieke look hebben.

Ook de metalen onderstellen van onze tafels en frames van onze kasten worden binnenshuis ontwikkeld. Onze ‘’meester lasers’’ zorgen voor ervoor dat elk onderstel mooie en vooral ook stevige lasnaden heeft. Wij proberen altijd innovatief te blijven in de ontwikkeling van unieke maar ook authentieke onderstellen voor onze tafels.

Onze service

Altijd bereikbaar

Onze klantenservice is 6 dagen per week bereikbaar per mail, telefoon en ook via social media.

Gratis verzending en retour

Al onze producten worden geheel kosteloos naar je opgestuurd. Bevalt het product niet? Dan nemen wij óók de retourkosten voor rekening.

Veilig betalen

Bij Industrior staan wij voor veilig betalen en daarom bieden wij een beveiligde online betaalomgeving aan. Op deze manier kun je zonder zorgen een betaling maken!

Achteraf betalen

Wil je een product eerst ervaren voordat je er geld aan uitgeeft? Middels de achteraf betaaloptie kun je je product kosteloos ontvangen en betaal je pas als je zeker weet dat je het product wilt houden.

2 jaar garantie

Door het gebruik van de beste materialen en vakmensen leveren wij bij Industrior de best mogelijke kwaliteit producten. Wij staan achter onze kwaliteit en bieden daarom 2 jaar garantie aan op ons gehele assortiment

Maatwerk mogelijk

Vrijwel al onze producten kunnen voor jou volledig op maat gemaakt worden. Door contact op te nemen met onze klantenservice zijn alle mogelijkheden te bespreken.